I'm very HAPPY !

Assalamuaalaikum .
Salam sejahtera , salam 1 Malaysia .
Hi guys ! hi girls !

Nak cita sikit nih ,
Okey , started from yesterday I was the happiest person in the world .
( Ceyyhhhh ! kononnya lah . )

It's that okey if I use "AKU" ?
Okey , sorry kpd yg lebih berumur drpd aku sbb guna "AKU" .
Dimaafkan , kan ? kan ? kan ?

Actually kan , facebook aku jadi timeline .
And I very hate that suck thing !
Berapa kali aku deactived account facebook aku nih
sebab tak mau hadap timeline !

And now benda alah tuh dah hilang .
Alhamdulillah .
Thanks kat adek Yeen Airaa sebab gitau ada link yg berkesan .
Nih dia .
Selalu jaa bercerita pasal timeline kat sekolah .
Benci gila ka ? ish ! bencinya . huhuhu ~
Okey , adek Yeen lambat sikit bagi link nak kasik hilang itu timeline .
So , adek Nicha Bieber dah kasik dulu the link .
Thank you yaa .
Sekali buat jaa jadi !

Lastly , SAYA SANGAT BAHAGIA .
Thanks yg membantu .

Thanks for reading my stupid posting . Suka , like larh . ;)

Aku benci lah benda alah tuh !

Okey , sangat2 lama aku dah tak update and post apa2 kat blog buruk aku nih .
Sekian lama aku memendam perasaan marah nih actually .
And today aku nak lepas marah aku nih kat sini .
Huh ! nak tau apa ?
Nak tau kenapa aku asyik deactived facebook account aku ja ?

Maybe lah hampa tak perasan sebab kehadiran aku sama ja if aku ada ka tadak ka .
Kan ? kan ? kan ?
Dok buat sedih2 pulok ! Hahahaha ~
Aku tanak lah kuarkan kata2 kesat , maki hamun , caci and everything lah kat sinih !
Kang aku kuar semua kata2 hikmat tuh nanti laen pulok jadinya .

Hmm , sabar lagi .
Suda2 , aku takkan mencarut or whatever kat sinih and aku just nak gitau why aku marah2 sgt .
Aku marah kan sebab TIMELINE !
Tahu tak TIMELINE ?
TIMELINE BODOH tuh !

BODOH ! BANGANG ! BENGONG ! BANGSAT ! haaaa ... geram ahh nih !
Ish ! sumpah lah . seriously .
Aku tak buat pun TIMELINE LAKNAT tuh !
Camna boley jadi pun tak tau ahh !
Hadoooiiiiiiii !

Betul2 MENYAMPAH ! MELUAT ! BENCI SANGAT2 lah !
Macam2 dah I find the ways to remove the STUPID TIMELINE !
And there's no work at all !
SHIT !
Macam2 link aku bukak utk cari cara2 nak buang TIMELINE BANGSAT tuh .

Kat youtube lah , kat blog itu blog ini .
Tanya orang tuh tanya orang nih .
Mintak tolong orang tuh mintak tolong orang nih !
It's same ! no changed !
DAMN ! DAMN ! DAMN !

Ada jugak lah a few people yang kena hadap aku mengamok !
Hahahahaha ~ sorry lah !
I emo sangat ! Hehehehe ~
Okey lah , lagi aku pikir lagi aku pening .
Hadoyyyyyy ! tak tau lah .

Kepada sesiapa yg boley tolong aku settle masalah bodoh nih .
Tolong lah sat .
I need your help :(
Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'(

Thanks for reading my stupid posting . Suka , like larh . ;)

Saya tanak hilang awak !

BUNTU ! BUNTU ! BUNTU !
Saya sgt2 buntu thinking all of this thing stiap hary .
Tatau nak tulis apa .
Tatau nak cakap apa .
Tatau ! tatau ! tatau !
So , I decided to just post this song lyric .
SEDIH lah awak ! :(
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
blablablablablablabla ...................

Sampai mati pun engkau takkan ku lepaskan
Akan ku jaga seumur hidupku
Beribu puisi yang ku untaikan untukmu
Ingin ku selalu memiliki kamu

Jangan pernah kau sakiti aku lagi
Cobalah untuk lengkapi hidupku
Ku ingin menjaga dirimu
Tak akan pernah ku sakiti kamu

Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umurmu
Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umurmu

Kehilanganmu sungguh berat bagiku
Hampa hidupku terasa tanpa kamu
Genggam tanganku dan jangan kau lepaskan
Karena ku tak sanggup hidup tanpa cintamu

Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umurmu
Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umurmu

Kehilanganmu sungguh berat bagiku
Hampa hidupku terasa tanpa kamu
Genggam tanganku dan jangan kau lepaskan
Karena ku tak sanggup hidup tanpa cintamu

Kehilanganmu sungguh berat bagiku
Hampa hidupku terasa tanpa kamu
Genggam tanganku dan jangan kau lepaskan
Karena ku tak sanggup hidup tanpa cintamu


Thanks for reading my stupid posting . Suka , like larh . ;)

ANGRY BIRDS punya CERITA pulak !

Assalamuaalaikum .
Selamat pagi !
Boring sgt lwat2 mlm nih tatao na wat apa !
hmm ! ada larhh satu idea !
ary tuh aku dah cita pasal Domo , rite ?
today na cita pasal ANGRY BIRDS pulak !
tgh HOT kan skrang nih menatang tuh ?
sampai aku sendiri pon ada beg dya !
hehe , tpi aku , dah mama na belikan ,
aku sapu ja larhh .
anyways , thankyou mama !
nih jarhh gamba aku ngn beg ANGRY BIRDS

first of all ,
apa itu ANGRY BIRDS ?
in malay is BURUNG MARAH that is ;
permainan video yg dmajukan oleh sbuah syarikat Finland , Rovio Mobile ,
Permainan ini mdapat ilham dari lkaran burung2 yg tak brkepak ,
Dalam permainan nih ,
pemain menggunakan lastik tuk menembak brung kearah
segerombolan khinzir yg brjaga dlm kubu ,
ini dilakukan tuk mghapuskan khinzir di atas medan main ,
apabila pemain mara ke hadapan dlm prmainan ,
terdapat burung2 jenis baru
yg mempunyai kebolehan2 istimewa
yg boleh dihidupkan oleh pemain


How’s the GAME ?
Dalam Angry Birds,
pemain mengawal sekawan burung beraneka warna
yg cuba merampas balek telur2 mereka
yg dicuri oleh segerombolan khinzir hijau yg durjana ,
Di setiap tahap , khinzir2 ini berlindung
dalam struktur2 buatan mereka pelbagai bahan
seperti kayu , ais dan batu,
dan objektif permainan adalah
menghapuskan semua khinzir dalam setiap satu tahap ,

Dengan menggunakan lastik,
pemain melancarkan burung dengan tujuan sama ada terus
melanggar khinzir atau meruntuhkan struktur
sehingga runtuh dan menghempap khinzir itu sampai mati ,

Dalam sesetengah tahap , benda2 tambahan
seperti tong letupan dan batu-batan disediakan
sebagai bantuan kepada burung2
tuk menghapuskan khinzir yang sukar dicapai ,


Dalam permainan ada beberapa jenis burung yang digunakan.
Dalam tahap2 terawal , hanya ada burung merah yang asas ,

Apabila pemain semakin mara dlm permainan,
ia akan memperoleh jenis2 burung yg lain;
sesetengah burung ini lebih berkesan
terhadap bahan2 binaan tertentu ataupun
mempunyai ciri2 istimewa yang boleh dihidupkan
oleh pemain selepas dilancarkan ,

burung biru boleh berpecah menjadi tiga ,

burung kuning boleh memecut ,

burung hitam meletup ,

dan burung putih boleh melepaskan telur meletup ,

Khinzir2 itu juga bermacam-macam saiznya ,
Khinzir yang kecil agak lemah dan
mudah dihapuskan oleh langgaran terus atau reruntuhan struktur,
manakala khinzir yang lebih besar pula
sememangnya lebih tahan lasak.
Begitu juga , sesetengah khinzir memakai topi besi
sebagai perlindungan supaya lebih tahan lasak,
sementara khinzir yang memakai mahkota
(Raja Khinzir) adalah yang paling tahan lasak.

Setiap tahap bermula dengan bilangan, jenis
dan baris gilir burung yg ditentukan terlebih dahulu ,

Jika kesemua khinzir ditewaskan apabila atau
sebelum burung terakhir dipakai,
maka tahap itu selesai dan tahap seterusnya dibuka.

Mata diberikan untuk seekor khinzir yang ditewaskan
dan juga kemusnahan struktur, dan juga mata bonus
untuk burung2 yg tidak dipakai.

Setiap kali menyiapkan satu tahap, pemain menerima
satu, dua atau tiga bintang mengikut markah yg diraihnya.

Pemain boleh mencuba semula tahap2
yang terbuka sebanyak kali yg boleh
untuk menghabiskan tahap itu dengan jayanya,
ataupun mendapat mata dan atau bintang tambahan.

mcm2 benda larhh dowg wat skunk idea dari
ANGRY BIRDS nih ,
korang sendry tahu kan ?
so , harap2 yg minat ANGRY BIRDS tuh ,
jgn hanya tahu sekadar rupanya , namanya atao kecomelannya
atao jugak untuk kepopularannya semata2 ,
ambek larhh jugak tahu psal menatang nih
kalau dah minat sgt .
peace yaww !





Thanks for reading my stupid posting . Suka , like larh . ;)

please , please and please .

Awk , awk tahu tak yg saia syg awk ?
Awk , awk tahu tak saia syg kat awk bukan sikit2 tahu .
Awk , saia syg awk sgt2 dah haa .
Tapi , awk ?
Tlg lah hrgai keikhlasan saia nih .
Saia tak prnah mintak apa2 pon dari awk .
Just a little bit attention to me .
And not to be too busy .
That’s all .
Saia tak suka bila awk busy , then ,wat taa tahu kat saia
Tak pedulikan saia
Tak kesahkan saia
Cam bodoh tahu taa ?
Awk ingat saia tuk awk as a tongkoi kayu or what ?
Ingat sama okey .
I can let u free doing what ure going to do ,
Saia boley hormat awk ,
But , just tell me first ,
What re u doing ?
Where re u going ?
With who ?
Jangan wat saia trtunggu2 .
Tercari2 awk cam owg tak betol .
Bila saia taa cari awk kata saia ada jntan laen .
Susah tahu taa ?
So , apa2 pon , just let me know WHAT RE U DOING .
And BUSY TUH BIAR BERPADA2 .
Memang saia kecewa ngn awk ,
Tapi , saia sygs awk ,
So , saia arap awk bersykur ngn apa yg dh awk miliki skunk .






Thanks for reading my stupid posting . Suka , like larh . ;)

you're home !


Yeyyy . yeyyy . awak balek . awak balek .
Hehehehe . mcm budak2 larhhh pulak aku nih .
Apa2 pon aku nak gtahu nih yg aku happy cgt2 !
Wahh . wahh .
Of coz larhh happy .
Awak dah balek kan ?
Mesti larhh saia happy .
Saia ingat awak betol2 nak tinggalkan saia .
Tapi , tak . ~huuuuuuu .
Awak sayangkan saia .
Awak please . jgn tinggal saia lagi .
Serious larhhh tak best bila awak tadak kat cinih .
Hmmm , skrang u have to spend ur time with me .
Ada paham ?
Tamau dengar apaa2 alasan pon . titik .
This is my turn .
Awak jugak kena bagi apa saia mau ,
Awak kena buat apa saia suruh
And awak kena dengar apa saia ckap .
Bukan QUEEN CONTROL
But , HUKUMAN .
Sudaa2 tamau citaa2 panjang .
Cuma nak lepaskan RINDU jaaa .
Fullstop .

SAYANG AWAK SGT2 .


Thanks for reading my stupid posting . Suka , like larh . ;)

pujaan hati ! aku makin merinduimu !

hei pujaan hati apa kabarmu
ku harap kau baik-baik saja
pujaan hati andai kau tahu
ku sangat mencintai dirimu
hei pujaan hati setiap malam
aku berdoa kepada sang Tuhan
berharap cintaku jadi kenyataan
agar ku tenang meniti kehidupan
hei pujaan hati, pujaan hati
pujaan hati, pujaan hati
mengapa kau tak membalas cintaku
mengapa engkau abaikan rasaku
ataukah mungkin hatimu membeku
hingga kau tak pernah pedulikan aku
cobalah mengerti keadaanku
dan cobalah pahami keinginanku
ku ingin engkau menjadi milikku
lengkapi jalan cerita hidupku
hei pujaan hati, pujaan hati
hei pujaan hati setiap malam
aku berdoa kepada sang Tuhan
berharap cintaku jadi kenyataan
agar ku tenang meniti kehidupan

Sayang , saia rinduw awak sgt2
I GO CRAZY WHEN YOU ARE NOT HERE :'( :'( :'(
BALEK LARHHHHH
I NEED YOU SAYANG



Thanks for reading my stupid posting . Suka , like larh . ;)